Studentinfo flyttar

Under helgen har Studentinfos stora flyttlass gått och ni kommer under ett par veckors tid hitta dem hos Turistbyrån vid Lunds C. Öppettiderna under den här perioden är 10-18.

Den 13 maj flyttar Studentinfo tillbaka till AF-Borgen och kommer då husera på tredje våningen fram till terminens slut. Välkomna!

Ett tomt Studentinfo

Ett tomt Studentinfo

Tyra Bremborg
25 april - vad håller vi på med?

Nu har renoveringen varit igång i snart en månad, men för dig som besökare har det kanske inte synts så mycket av det. Några dagar har det bilats betonggolv i det som tidigare varit källarens hyresgästförråd (nytt fläktrum) och vi tackar för visad förståelse under dessa dagar. Vi håller även på med arbeten med garderoben på bottenplan och har transporterat bort konst och möbler från Övre Athen-sviten.

Här kommer några bilder från arbetet hittills:

Tyra Bremborg
Nu drar vi snart igång!

På måndag sätter bygget igång officiellt. Vi som arbetat med det här projektet under flera års tid är mycket spända och förväntansfulla. Under ungefär ett års tid kommer Borgen byggas om och fräschas upp, men det betyder inte att vi stänger dörrarna. Tvärtom, ni är mer välkomna än någonsin att komma in och se förvandlingen på nära håll!

Tyra Bremborg