Lundaspexarna ger Beethoven!
May 1

Lundaspexarna ger Beethoven!

Lundaspexarna har biljettsläpp för Siste April-spexet Beethoven den 8/4 kl 12.00-14.00 i Café Athen i AF-borgen. Ingång via Tegnérsplatsen.

Lundaspexet Beethoven har premiär den 29/4 kl 19. Sedan har vi två föreställningar Siste April, den 30/4 kl 17 & 20, samt Första Maj 1/5 kl 16 & 19. Alla föreställningstider är med dubbelkvart.

Handling: Följ med Lundaspexarna till Wien där ett storslaget bröllop stundar. Vi möter furst Lichnowsky, vars dotter Elise är den lyckliga bruden. En känslosam dag i alla föräldrars liv. Hans största oro är dock om festen ska bli lyckad. Som tur är har han ett sällan skådat trumfkort i form av mästerkompositören Ludwig van Beethoven som lovat att färdigställa en magnifik bröllopsmarsch. För att ge sin kompositör en maximalt stimulerande och kreativ miljö hotar furst Lichnowsky med att sparka honom om inte bröllopsmarschen blir klar i tid. Tyvärr för de båda kulturivrarna råkar Beethoven ut för en hörselrelaterad malör, vilket ju inte gör det enklare att komponera musik. Kommer Beethoven att hinna bli färdig till bröllopet? Kommer någon sabotera furstens fest? Vill ni missa detta? Självklart inte!

Köp din biljett på biljettsläppet som du kan läsa mer om här, på Studentinfo i AF-borgens foajé eller via följande länk:  www.nortic.se/tickets/event/13530

Vårkonsert med Lunds studentsångare
4:00 pm16:00

Vårkonsert med Lunds studentsångare

Dagarna blir längre, temperaturen stiger och det knoppar och växer vart man än vänder sig. Vintern är över och våren är på väg. Ett säkert vårtecken är Lunds Studentsångares vårkonsert i Universitetsaulan i Lund. I år har vi med oss tenorsolisten Mikael Stenbaek och bjuder på ett sedvanligt varierat program med både ny och gammal musik från såväl Sverige som världen.

Köp din biljett här!

Vårterminens stipendier utlyses
Mar 13

Vårterminens stipendier utlyses

Vårterminens stipendier utlyses torsdagen den 16 februari för alla våra medlemmar och sista ansökningsdag är den 13 mars klockan 17:00.

Akademiska Föreningens stipendier kan sökas av aktivt studerande AF-medlemmar. Det vill säga medlemmar i Studentlund!