LESS Windfest 2017
May
20
10:00am10:00am

LESS Windfest 2017

LESS WINDFEST 2017! 

Windfest kommer slå läger runt Lomma vindsurfingklubb och hela vägen ner mot vattnet och ner i vattnet. 

Mängder av roliga aktiviteter som får sommarbenen att sprattla kommer äga rum. Prova på vindsurfing, trainer kite eller var med och ställ upp i tävlingar i volleyboll, SUP race eller varför inte bara ta det lugnt och stretcha ut skolbänksbenen med lite SUP yoga eller slackline. 

Evenemanget är gratis och det så utlovas fina priser till vinnarna från LESS sponsorer.

View Event →
Lundaspexarna ger Beethoven!
Apr
29
to May 1

Lundaspexarna ger Beethoven!

Lundaspexarna har biljettsläpp för Siste April-spexet Beethoven den 8/4 kl 12.00-14.00 i Café Athen i AF-borgen. Ingång via Tegnérsplatsen. 

Lundaspexet Beethoven har premiär den 29/4 kl 19. Sedan har vi två föreställningar Siste April, den 30/4 kl 17 & 20, samt Första Maj 1/5 kl 16 & 19. Alla föreställningstider är med dubbelkvart.

Handling: Följ med Lundaspexarna till Wien där ett storslaget bröllop stundar. Vi möter furst Lichnowsky, vars dotter Elise är den lyckliga bruden. En känslosam dag i alla föräldrars liv. Hans största oro är dock om festen ska bli lyckad. Som tur är har han ett sällan skådat trumfkort i form av mästerkompositören Ludwig van Beethoven som lovat att färdigställa en magnifik bröllopsmarsch. För att ge sin kompositör en maximalt stimulerande och kreativ miljö hotar furst Lichnowsky med att sparka honom om inte bröllopsmarschen blir klar i tid. Tyvärr för de båda kulturivrarna råkar Beethoven ut för en hörselrelaterad malör, vilket ju inte gör det enklare att komponera musik. Kommer Beethoven att hinna bli färdig till bröllopet? Kommer någon sabotera furstens fest? Vill ni missa detta? Självklart inte!

Köp din biljett på biljettsläppet som du kan läsa mer om här, på Studentinfo i AF-borgens foajé eller via följande länk:  www.nortic.se/tickets/event/13530 

View Event →
Vårkonsert med Lunds studentsångare
Apr
22
4:00pm 4:00pm

Vårkonsert med Lunds studentsångare

Dagarna blir längre, temperaturen stiger och det knoppar och växer vart man än vänder sig. Vintern är över och våren är på väg. Ett säkert vårtecken är Lunds Studentsångares vårkonsert i Universitetsaulan i Lund. I år har vi med oss tenorsolisten Mikael Stenbaek och bjuder på ett sedvanligt varierat program med både ny och gammal musik från såväl Sverige som världen.

Köp din biljett här!

View Event →
Vårterminens stipendier utlyses
Feb
16
to Mar 13

Vårterminens stipendier utlyses

Vårterminens stipendier utlyses torsdagen den 16 februari för alla våra medlemmar och sista ansökningsdag är den 13 mars klockan 17:00.

Akademiska Föreningens stipendier kan sökas av aktivt studerande AF-medlemmar. Det vill säga medlemmar i Studentlund!

View Event →