Back to All Events

Lundaspexarnas intresseanmälan

Tisdagen den 10 oktober mellan kl 18.30 och 20.00 hittar du Lundaspexarna i Athen i AF-borgen. Där och då kan du snacka med deras olika sektioner om hur gött det är att spexa, fundera lite på vad du vill göra i spexet, och sist men inte minst - fylla i din intresseanmälan.

I Lundaspexarna finns något för alla, vare sig du har spexat förut eller precis fått nys om det. De har tio sektioner som under en månads tid hänger ihop på kvällar och helger för att göra det spexare gillar mest, att tillsammans sätta upp spex!

Tycker du om att spika spik och måla fond? Klippa till med sax, sy och tråckla? Spexa loss på scen eller brassa på i orkesterdiket? Fota, knacka kod, photoshoppa eller laga mästergod mat? Ta chansen att visa dina skills hos Lundaspexet, eller passa på att lära dig nåt nytt!

Earlier Event: May 20
LESS Windfest 2017