Back to All Events

Utbildningskväll: Sexleksaker

Det har blivit dags att prata om sexleksaker i alla dess färger, former och funktioner. Vi kommer att prata om leksaker både för kuk- och fittbärare och självklart både för sex med en själv och fler. Det kommer behandlas allt från stavar och vibratorer, till lösvaginor, runkägg och stimulerande oljor! 

Vad använder en? Hur använder en? Kan en göra fel? Vart börjar en? Vi reder ut frågetecken, klämmer och känner och diskuterar de olika sexleksakerna! Allt detta kommer ske i form av en liten rundvandring bland hyllorna på Kondomeriet i Lund. 

Detta studiebesök kommer hållas på Svenska. 

Länk till facebook-evenemang: https://www.facebook.com/events/297645840643335

Earlier Event: November 6
Nordisk Nutid
Later Event: November 11
Lundaspexarnas biljettsläpp