Verksamhet >> Festligheter

Om det är något som studenter i Lund är bra på så är det: 1. Arrangera bra fester. 2. Festa. Oavsett om du vill vara med och arrangera karneval eller fest eller bara hyra en riktigt bra kostym till nästa sittning du ska på, så hittar du möjligheter till detta hos oss. Läs mer om våra festrelaterade utskott och föreningar här.

 
 

Utskott

Klädkammaren

Klädkammaren hyr ut kostymer från spex, teater, musikaler och Lundakarnevaler. Alla Studentlundsmedlemmar som är intresserade av kläder och av att sy och skapa eller av annan anledning önskar engagera sig i Klädkammarens verksamhet, är välkomna att kontakta utskottet året om. Klädkammaren har öppet tisdagar mellan kl. 17.00-19.30. Endast kontanter!

 

Marskalkeriet

Marskalkeriet är Akademiska Föreningens sociala, representativa och ceremoniella utskott.

Vill du hjälpa till att ordna tillställningar för en av Lunds äldsta föreningar? Kontakta då övermarskalken på marskalkeriet@af.lu.se!

 

Erkända föreningar

 

LUNDAKARNEVALEN

Lundakarnevalen går av stapeln vart fjärde år och arrangeras av ca 5000 av Lunds studenter som förvandlar Lundagård till ett stort karnevalsområde. Varje karneval har ett tema, och förra årets tema var Futuralkarneval. Nästa Lundakarneval går av stapeln i maj 2018!