Verksamhet >> Media

Sänd ditt eget radioprogram, podda om din hobby, arrangera en filmcirkel eller engagera dig i den berömda Lundakarnevalen som går av stapeln vart fjärde år. Spana in Akademiska Föreningens utbud inom media här.

 
 

Utskott

 

RADIO AF

Radio AF är Skandinaviens största studentradiostation. Fler som idag arbetar och är kända inom media började sina karriärer just här! Dygnet runt kan du genom Radio AF lyssna på underhållning, kultur, samhällsbevakning och den senaste musiken på radioaf.se. I början av varje ny termin hålls dessutom en grundkurs som är öppen för AF-medlemmar som är intresserade av att sända radio. 

 

ORDKONST

Ordkonst är utskottet för dig som är intresserad av litteratur, vad du än lägger i begreppet. Fyra gånger per år ger de ut en litterär tidsskrift med essäer, kritik, reportage och skönlitterära texter. Dessutom hålls skrivarcirklar, filmcirklar och läsecirklar, samt scenverksamhet. Här finns något för alla som är intresserade av litteratur och kultur! Vill du veta mer om verksamheten, delta i någon av cirklarna, bläddra i det senaste numret av tidskriften eller kontakta utskottet!

 

Erkända föreningar

 

LUNDAKARNEVALEN

Lundakarnevalen går av stapeln vart fjärde år och arrangeras av ca 5000 av Lunds studenter som förvandlar Lundagård till ett stort karnevalsområde. Varje karneval har ett tema, och förra årets tema var Futuralkarneval. Nästa Lundakarneval går av stapeln i maj 2018!