Verksamhet >> Service

Vi på AF värnar givetvis om god service till Lunds studenter. Vill du bidra till detta kan du göra allt ifrån att jobba med informationsfrågor till studenter till att vara med och arrangera sittningar och fester med vårt ceremoniella utskott. Här kan du läsa mer om den service vi tillhandahåller Lunds studenter.

 
 

Utskott

 

Studentinfo

Studentinfo hittar du i AF-borgens entré. Här jobbar studenter med att svara på alla dina frågor om Lunds studentliv. Förutom all möjlig information finns också biljetter till spex, studentaftnar, teater och en rad andra arrangemang. Det mesta är rabatterat för medlemmar i Akademiska Föreningen. Du kan även köpa profilprodukter här. Vad det än gäller och vilka frågor du än har, tveka inte att komma förbi Studentinfo i AF-borgen eller kontakta dem via mail eller telefon.

 

Klädkammaren

Klädkammaren hyr ut kostymer från spex, teater, musikaler och Lundakarnevaler. Alla Studentlundsmedlemmar som är intresserade av kläder och av att sy och skapa eller av annan anledning önskar engagera sig i Klädkammarens verksamhet, är välkomna att kontakta utskottet året om.

 

Marskalkeriet

Marskalkeriet är Akademiska Föreningens sociala, representativa och ceremoniella utskott.

Vill du hjälpa till att ordna tillställningar för en av Lunds äldsta föreningar? Kontakta då övermarskalken på marskalkeriet@af.lu.se!