Verksamhet >> Service

Vi på AF värnar givetvis om god service till Lunds studenter. Vill du bidra till detta kan du göra allt ifrån att jobba med informationsfrågor till studenter till att vara med och arrangera sittningar och fester med vårt ceremoniella utskott. Här kan du läsa mer om den service vi tillhandahåller Lunds studenter.

 
 

Utskott

 

Studentinfo

Studentinfo hittar du i AF-borgens entré och har öppet alla vardagar under terminstid. Här jobbar studenter med bred erfarenhet och kunskap om Lund och vad studentlivet har att erbjuda. Förutom att fungera som informationscentral så finns här också biljetter till bland annat spex, studentaftnar, teater, konserter och profilprodukter från utskotten, AF och universitetet. Lunds kommun förser Studentinfo med relevant information om kommunen, såsom broschyrer och kartor. Vad det än gäller och vilka frågor du än har, tveka inte att komma förbi Studentinfo i AF-borgen eller kontakta dem via mail eller telefon!

Mail: studentinfo@af.lu.se
Telefon: 046-38 49 49.

 

Klädkammaren

Klädkammaren innehåller en stor samling kostymer från bland annat gångna uppsättningar av spex, teatrar, musikaler och Lundakarnevaler, och som nu hyrs ut till studenter och allmänheten. Alla medlemmar i Akademiska Föreningen som är intresserade av kläder och av att sy och skapa eller av annan anledning önskar engagera sig i Klädkammarens verksamhet, är välkomna att engagera sig i utskottet! Klädkammaren har öppet torsdagar mellan 17.00 och 19.30 på våning 4 i AF-Borgen, ingång från baksidan, och tar emot kontanter samt swish.

 

Marskalkeriet

Marskalkeriet är Akademiska Föreningens sociala, representativa och ceremoniella utskott. De anordnar interna och externa festligheter och representationer för Akademiska Föreningen och ansvarar för föreningens närvaro vid exempelvis de akademiska högtiderna.

Vill du hjälpa till att ordna tillställningar för en av Lunds äldsta föreningar? Kontakta då övermarskalken på marskalkeriet@af.lu.se!