Verksamhet >> Sport

Hos våra föreningar kan du hålla på med allt ifrån ridsport och Lacrosse till mer blöta aktiviteter så som wakeboard, surfning eller rodd. Läs mer om de föreningar du kan sporta eller arrangera evenemang med här.

 
 

Erkända föreningar

 

Lars - lunds akademiska ryttarsällskap

LARS är en ideell förening med uppgift att främja utövandet av ridsporten bland universitets- och högskolestuderande. Föreningen har funnits sedan 1959 och fortfarande samlas hästintresserade studenter för att upprätthålla sitt intresse under studietiden tillsammans med andra likasinnade.

 

Less - lunds extremsportarsällskap

Ett glatt gäng vars syfte är att främja extremsport genom sammanföra såväl utövare och intresserade och tillsammans lära av varandra och av kulturen. Testa på surfning, wakeboard, skateboard, mountainboard, klättring och mera med oss!

 
lurk.png

Lurk, Lunds Universitets roddklubb

Lunds universitets roddklubb grundades 1992 och ror på kanalen i Malmö, men deltar i tävlingar över hela Sverige. De är landets äldsta universitetslag i rodd, och erbjuder roddträning för såväl erfarna roddare som för personer som är nyfikna på att lära sig en ny sport.

 

Samarbetsföreningar

 
LundLacrosse.png

Lund lacrosse

Lund Lacrosse är en ideell idrottsförening i Lund/Malmö regionen. Alla är välkomna att träna med oss oavsett om du aldrig har spelat innan eller om du har tidigare erfarenhet av Lacrosse. Vår förening består både utan svenska och internationella studenter som även umgås utanför träningarna. Hoppas att vi ses på planen!